210 6823660

Τηλέφωνο για ραντεβού

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη: 13.00-21.00
Παρασκευή: 11.00-19.00

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

jet peel
Hydrabeauty Skin Systems

Η συσκευή συνδυάζει 9 διαφορετικές λειτουργίες σε μία:

- ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
- ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
- ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
- ΥΨΙΣΥΧΝΑ
- ΠΙΣΤΟΛΙ ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
- ΒΙΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
- ΥΠΕΡΗΧΟΣ
- ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

jet peel
Jet Peel

Συσκευή τελευταίας τεχνολογίας για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Χάρις στην ενεργή και αναζωογονητική δράση του οξυγόνου και αλατούχου διαλύματος, απολεπίζει στο επιθυμητό βάθος, οξυγονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

laser alexandrite αποτρίχωση laser
Laser Alexandrite - Αποτρίχωση Laser

Με το τελευταίας τεχνολογίας νέο μοντέλο της εταιρείας Candela Gentle laser Pro-U

Η αυξημένη τριχοφυΐα είναι το συνηθέστερο πρόβλημα τόσο των γυναικών όσο και των αντρών. To laser Alexandrite είναι η πιο σύγχρονη λύση ριζικής αποτρίχωσης χωρίς παρενέργειες. Η θεραπεία γίνεται σε συνεδρίες (6-8 κατά μέσο όρο), ανά 40-60 μέρες περίπου όσον αφορά το πρόσωπο, ενώ στο σώμα ανά 45-70 μέρες.
Η αποτρίχωση με laser είναι ιδανική για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, για όλους τους τύπους δέρματος, για άνδρες και γυναίκες. Το laser αντιδρά με την μελανίνη, την ουσία δηλαδή που δίνει χρώμα στην τρίχα, γι’ αυτό και η θεραπεία αυτή δεν συνιστάται σε άτομα με λευκές, κόκκινες και κατάξανθες τρίχες. Η διαδικασία της αποτρίχωσης με το laser Alexandrite είναι η μοναδική ιατρικά ενδεδειγμένη αντιμετώπιση για άτομα που παρουσιάζουν θυλακίτιδα (σπυράκια) έπειτα από αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα. H Candela (USA) είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία laser Alexandrite, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εφαρμογές laser βάση διεθνών προδιαγραφών. Το Candela Gentle laser Pro-U είναι το εξελιγμένο laser 4ης γενιάς με πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο Oργανισμό Φαρμακών - FDA. Είναι το μηχάνημα Alexandrite που μπορεί να αποδώσει την υψηλότερη ενέργεια με τον πλέον ασφαλή τρόπο για αποδοτικές και ασφαλείς εφαρμογές.