210 6823660

Τηλέφωνο για ραντεβού

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη: 13.00-21.00
Παρασκευή: 11.00-19.00

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

botox μπότοξ
Διάρκεια θεραπείας με νευροτοξίνη (botox)

Η συνεδρία διαρκεί περίπου 10-20 λεπτά συνολικά και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας μέρα. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό στις 10-15 μέρες μετά την εφαρμογή του. Η δράση της θεραπείας διαρκεί από 3 έως 6 μήνες, αναλόγως της κινητικότητας των μυών του προσώπου, της ηλικίας του ασθενή και του τύπου του δέρματος του. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο γιατρός μπορεί να ζητήσει από τον ασθενή να τον επισκεφθεί στο ιατρείο του μετά από 15 μέρες από την εφαρμογή, ώστε να τελειοποιήσει το αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα Botox:
- Απόλυτα ασφαλές
- Ανώδυνο
- Χαμηλό κόστος
- Ορατά αποτελέσματα από την 1η μέρα
- Μπορείς να το επαναλάβετε όσες φορές θέλεις
- Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα
- Εξατομικευμένη θεραπεία βάση των ατομικών αναγκών


Για πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείς να συνδυάσεις το botox και με άλλες μορφές θεραπείας όπως το Fractional laser, τη μεσοθεραπεία προσώπου, τα νήματα προσώπου και το υαλουρονικό οξύ.

botox μπότοξ
Botox (Μποτοξ)

Το Botox (ή μποτοξ ή βοτουλινική τοξίνη) είναι ένα φάρμακο που παράγεται από μια φυσική πρωτεΐνη - νευροτοξίνη, την βοτουλινική τοξίνη που παράγεται από το βακτηρίδιο Clostridium botulinum. Είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια, στο λεγόμενο «πόδι της χήνας». Η φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη που περιέχει το botox, δρα ακριβώς πάνω στους δερματικούς μύες, εμποδίζοντας τις συσπάσεις τους. Έτσι, προκαλείται προσωρινή μείωση της κινητικότητας των μυών και οι ρυτίδες σβήνουν σταδιακά. Αυτό επιτυγχάνεται με τρόπο φυσικό ως προς την έκφραση που αποκτά το πρόσωπο μετά. Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική ενέσιμη μέθοδο που πλέον θεραπεύει και προλαμβάνει τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου. Το Botox μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου και του σώματος.
Η μέθοδος εφαρμόζεται για επιστημονική αντιμετώπιση σε:
- Ρυτίδες μετώπου
- Ρυτίδες μεσοφρύου
- Ρυτίδες περιοφθαλμικές και μύτης
- Ρυτίδες χειλιών
- Γωνίες στόματος
- Ανύψωση του πεσμένου φρυδιού