210 6823660

Τηλέφωνο για ραντεβού

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Πέμπτη: 13.00-21.00
Παρασκευή: 11.00-19.00

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία αποτρίχωσης με Laser αφορούν άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Επίσης, τα μηχανήματα Laser είναι πλέον πολύ εξελιγμένα, ασφαλή και αποτελεσματικά και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με Laser μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με Laser μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα αρκεί ο χειρισμός να γίνεται ή να επιβλέπεται από εξειδικευμένο ιατρό που θα προσαρμόσει τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος ανάλογα με το τύπο του δέρματος καθώς και τον τύπο και την ποιότητα της τρίχας.

Σήμερα τα σύγχρονα laser αποτρίχωσης έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα για όλους τύπους δέρματος από τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, μέχρι και τις πιο σκουρόχρωμες.

Μετά τη θεραπεία με Laser ο ασθενής θα πρέπει να αποφύγει την έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιεί αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Επίσης, εάν εμφανιστεί ερυθρότητα στην περιοχή που έγινε η εφαρμογή του Laser εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα. Μεταξύ των συνεδριών δεν ενδείκνυται η εφαρμογή αποτρίχωσης με χαλάουα ή με κερί ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξυράφι.